26 Ιανουαρίου 2017

ANAKOINΩΣΗ

Σας πληροφορούμε ότι την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, στις 30 Ιανουαρίου 2017 και ημέρα Δευτέρα, δεν  θα γίνουν μαθήματα και δεν  θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Οι μαθητές θα συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργί και ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ θα έρθουν στις 8.30 π.μ. απευθείας στην εκκλησία και ΟΧΙ στο σχολείο. Η αποχώρησή τους θα γίνει από την εκκλησία στις 9.45 π.μ. και οι γονείς θα πρέπει να τους παραλάβουν από εκεί.

  • Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, σάς ζητούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της προσέλευσης των μαθητών, γιατί παρατηρείται το φαινόμενο μαζικών καθυστερήσεων με αποτέλεσμα, αφενός τη δυσλειτουργία του προγράμματος και αφετέρου την παραβίαση του κανονισμού του σχολείου. Σας υπενθυμίζουμε ότι η πόρτα του σχολείου είναι ανοικτή για την προσέλευση από τις 8.00 έως τις 8.10 π.μ. Η πόρτα θα κλείνει και θα ξανανοίγει κατ'εξαίρεση για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν την πρωινή υποδοχή, στις 9.40 π.μ. 
  • Επίσης, παρακαλούμε να παραλαμβάνετε τους μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο, στις 15.00 μ.μ. - 15.10 μ.μ. ή στις 16.00 μ.μ. αντιστοίχως και ΟΧΙ όταν και όποτε μπορείτε. Επισημαίνουμε ότι όταν κάποιος μαθητής που σχολάει στις 15.00 μ.μ. δεν παραληφθεί από τον γονέα του μέχρι τις 15.10 μ.μ., θα παραμείνει μέχρι τις 16.00μ.μ. στο ολοήμερο, επειδή ξεκινά η επόμενη διδακτική ώρα και ο δάσκαλος - υπεύθυνος του ολοήμερου θα βρίσκεται σε αίθουσα με τους μαθητές του.
Ο Διευθυντής
Ο Σύλλογος διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: