15 Οκτωβρίου 2010

Καθήκοντα Σαββατοκύριακου

Τη Δευτέρα στη γλώσσα έχουμε από το βιβλίο γραμματικής τη δραστηριότητα 13 (είναι και η ορθογραφία μας)να μελετήσουμε καλά τον τονισμό και την έγκλιση του τόνου. Μην ξεχάσετε τις επαναληπτικές φωτοτυπίες.

Στα μαθηματικά να ολοκληρώσετε από το τευχάκι τις ασκήσεις 8 και 9. Επίσης να λύσετε στο ντοσιέ τις ασκήσεις 18, 19, 22 και 26.
Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, συμβουλευτείτε τις παρεμφερείς ασκήσεις που κάναμε σήμερα στην τάξη.

Στην Ιστορία να απαντήσετε στο ντοσιέ στην εξής ερώτηση: "Από όλους τους φόρους που ήταν υποχρεωμένοι οι Έλληνες να πληρώνουν στους Τούρκους, ποιον θεωρείτε τον πιο οδυνηρό; Γιατί;"

Υπενθυμίζω ότι την Πέμπτη θα γράψουμε το πρώτο επαναληπτικό στη Γεωγραφία. Να μελετήσετε καλά ό,τι έχουμε υπογραμμίσει αλλά και τις ασκήσεις από το τετράδιο εργασιών. Το κεφάλαιο 3 είναι εκτός ύλης.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου λόγω των παιδαγωγικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται, θα συμπτυχθεί το πρόγραμμα και θα σχολάσει το τμήμα μας στις 13:15.


Τέλος, μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε και να παραδώσετε την εργασία σας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή την εξοικονόμισή της μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Υγ: μετά την γενικευμένη απαίτηση κάντε κλικ εδώ για να ξαναδείτε τα βιντεάκια για το διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: