17 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτάθλημα mini volley

Με αφορμή το πρωτάθλημα mini volley που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα ορισμένοι συμμαθητές μας έγραψαν λίγα ή και πιο πολλά λόγια.

Να τους δώσω και πάλι συγχαρητήρια διότι μας έκαναν πολύ περήφανους με τον τρόπο που αγωνίστηκαν.




"Σήμερα περάσαμε πολύ ωραία. Παίξαμε πολλούς αγώνες. Εγώ και ο Παναγιώτης, η κυρία Ανθούλα μας έβαλε να παίξουμε και με την έκτη και με την πέμπτη. Παίξαμε 8 φορές, τις 5 νικήσαμε και τις 3 χάσαμε. Δεν πειράζει όμως πήραμε την δεύτερη θέση."
Αιμίλιος

"Χθες ήταν μία πάρα πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα αφού έπαιξα για πρώτη φορά τουρνουά βόλεϋ με το σχολείο μου. Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα γιατί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και άλλους μαθητές στην ηλικία μου που αγαπούν το βόλεϋ όπως κι εγώ.
Στις 8:00 π.μ. μαζευτήκαμε με τους συμμαθητές μου και με μαθητές άλλων τάξεων στο προαύλιο του σχολείου μας και από εκεί φύγαμε με ένα μεγάλο λεωφορείο για το γήπεδο Καλαϊτζή. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά και το σχολείο μας πήρε τη δεύτερη θέση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό!!!
Ανυπομονώ να παίξω και στον επόμενο αγώνα που θα γίνει σύντομα!!"
Ηλίας

"Το  πρωί μας είπε η κυρία Ανθούλα όταν θα χτυπήσει το κουδούνι να πάμε στο αμφιθέατρο. Πιο μετά που μπήκαμε στο αμφιθέατρο, είπαμε την προσευχή. Περίπου μισή ώρα μετά ήρθε το λεωφορείο. Όταν φτάσαμε, εμείς μπήκαμε από πίσω, υπήρχαν πολλές ομάδες ήδη.  Παίξαμε από 5-4 αγώνες, κάποιους από εμάς τους θεώρησαν ταλέντα. Προς το τέλος φωτογραφηθήκαμε και στο τέλος μας δώσαν διπλώματα και μετά φύγαμε."
Νίκος

"Σήμερα είναι Πέμπτη 28 Νοεμβρίου του 2013. Σήμερα είχαμε γυμναστική την τρίτη ώρα. Μόλις χτύπησε κουδούνι για διάλειμμα, η κυρία μας σταματάει και λεει στα αγόρια πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα βόλεϊ αγοριών, και εγώ ήμουν μέσα στην ομάδα, και μάλιστα αρχηγός.
Την Παρασκευή έρχεται και μας λεει πως την Τετάρτη θα παίξουμε τουρνουά "μίνι βόλεϊ". Έτσι το Σαββατοκύριακο έκανα πολλή εξάσκηση στα σερβίς, στη μανσέτα, στα δάχτυλα και στην συνεργασία.
Σήμερα Τετάρτη, ξημερώματα. Σήμερα ξύπνησα στις 6:30 η ώρα. Είχα πολύ άγχος για τον αγώνα "μίνι βόλεϊ". Πήρα μια άσπρη μπλούζα από την ντουλάπα, πήρα και ένα σορτς και τα έβαλα. Πλύθηκα και πήγα να φαω πρωινό. Όταν πήγα στο σχολείο δεν είχε χτυπήσει το κουδούνι. Μετά από κανά πεντάλεπτο χτύπησε το κουδούνι και πήγαμε στο θεατράκι. Εκεί η κυρία μας έπαιρνε παρουσίες. Όταν ήρθε το πούλμαν τραγουδούσαμε τραγούδια της Ερυθραίας. Όταν φτάσαμε, ετοιμαστήκαμε για ζέσταμα. Μετά από λίγο έπαιξα εγώ με τον Αιμίλιο, τον Νίκο τον Μαγ...και τον Νίκο τον Καψ.... με το "χαμπουργκερ" που μας νίκησαν 21-20 αλλά τη δεύτερη φορά που παίξαμε με τις "Καυτές πατάτες" τους νικήσαμε 21-9. Στο τρίτο αγώνα που παίξαμε ξανά με το "χαμπουργκερ" το νικήσαμε 21 - 15. Μετά παίξαμε με το Δ1 που ήταν ο Νίκος, ο Λουκάς, ο Γιουργκεν, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, τους νικήσαμε 21-17. Μετά εγώ και ο Αιμίλιος βοηθήσαμε 2 φορές το Στ και 2 φορές με το Ε αλλά χάσαμε γιατί δεν παίξαμε τόσο καλά, το ίδιο και οι άλλοι. Μετά μας δώσανε δίπλωμα και μας είπαν όποιος θέλει να παίξει το Σαββατοκύριακο στον Πανερυθραϊκό."
Παναγιώτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά. Εύχομαι του χρόνου το σχολείο να πάρει την πρώτη θέση !!
ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

vivian είπε...

Οι πρωτιές είναι πάντα καλοδεχούμενες!!!

Αν και τα παιδιά με τον τρόπο που έπαιξαν "έκλεψαν" τις εντυπώσεις.